Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Hasan Can Kaya Kimdir Aslen Nerelidir

Hasan Can Kaya: Merak Edilenler

Nerelidir?

Aslen Malatyalı olan Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989 tarihinde İstanbul Güngören'de dünyaya gelmiştir.

Erken Yaşamı ve Kariyeri

Kaya, erken yaşlarda komedi ve tiyatroya ilgi duymuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde İşletme bölümü okurken stand-up komediyle ilgilenmeye başlamıştır. 2016 yılında "İçinde Kaç Hasan Var" adlı stand-up gösterisiyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

"Konuşanlar" Programı

Kaya, 2017 yılında YouTube'da "Konuşanlar" adlı talk show programını başlatmıştır. Programda sokaktan rastgele seçilen konuklarla sohbet ederek eğlenceli ve samimi anlar yaratmaktadır. "Konuşanlar", büyük bir başarı elde etmiş ve Kaya'nın kariyerine ivme kazandırmıştır.

Ödüller ve Başarılar

Hasan Can Kaya, stand-up komedi ve talk show alanındaki başarılarından dolayı birçok ödül almıştır. Bunlar arasında "En İyi Stand-up Komedyeni Ödülü" (GQ Türkiye Ödülleri), "En İyi Talk Show Sunucusu Ödülü" (Altın Kelebek Ödülleri) ve "Yılın Komedyeni Ödülü" (Türkiye Komedi Ödülleri) bulunmaktadır.

Sosyal Medya ve Kişisel Yaşamı

Kaya, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır ve milyonlarca takipçisi bulunmaktadır. Kişisel hayatı hakkında çok fazla bilgi paylaşmamakla birlikte, evli ve iki çocuk babası olduğu bilinmektedir.


Comments