Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Hasan Can Kaya Sehit Ailesine Ev Hediyesi

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, Şehit Müslüm Özdemir'in Ailesine Ev Aldı

Kahramanlık Öyküsü

2019 yılında hain bir saldırıda şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Müslüm Özdemir, ülkemizin gurur kaynağıydı. Acılı ailesi, evsiz barksız kalmış, çadırda yaşam sürüyordu.

Aşk ve Dayanışma

Türk halkının yardımseverliğini bir kez daha kanıtlayan usta sanatçı Haluk Levent ve sevilen komedyen Hasan Can Kaya, şehidin ailesinin derdine kayıtsız kalamadı. Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Levent, "Hasan Can Kaya ile birlikte Şehit Müslüm Özdemir'in ailesine bir ev aldık" ifadelerini kullandı.

Çadırda Yaşamın Sonu

Acılı aileye verilen yürek burkan haberin ardından, ailenin çadırda yaşamak zorunda kalması tüm Türkiye'yi derinden üzmüştü. Şimdi, Levent ve Kaya'nın bu anlamlı yardımıyla aile artık bu zorlu koşullardan kurtulabilecek.

Ünlülerin Desteği

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya'nın bu soylu davranışı, diğer ünlülere de ilham kaynağı oldu. Pek çok sanatçı ve televizyoncu, şehidin ailesine destek vermek için sosyal medya hesaplarından çağrıda bulundu.

Türkiye'nin Gururu

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya'nın yaptıkları, hem bir insanlık dersi hem de Türk halkının kahramanlarına ve ailelerine olan sevgisinin bir göstergesidir. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.


Comments